Joardy Season gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Joardy Season gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: Joardy Season

Joardy Season gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het eerste seizoen van de tragikomische webserie Joardy Season, waarin het typetje Harco de hoofdrol speelt, wekelijks te zien op NPO 3. De serie is een eigenaardige samenstelling van vreemde verhalen waarin steeds een ander tragikomisch figuur centraal staat. ProblemenHarco ontmoet de meest uiteenlopende figuren. Ieder uit een eigen milieu, met eigen ambities en bijbehorende twijfels en problemen. Harco zegt precies wat hij denkt, lijkt geen voorbehouden of vooroordelen te hebben en staat voor alles open. Door zijn stoïcijnse houding worden de problemen van anderen in perspectief geplaatst. In de eerste aflevering ontmoet Hannah Hoekstra op haar eerste werkdag in het ziekenhuis de comateuze Harco. Spannende situatieHarco heeft een droom waarin hij zich als een vis in het water voelt bij het maken van een reportage als buurtcoach in zijn oude buurt, tot er een spannende situatie ontstaat. Hannah merkt dat haar kritische houding niet op prijs wordt gesteld in het ziekenhuis. Haar band met Harco wordt sterker. Die is in zijn coma op campingvakantie met Elgar en Philip, wat niet heel soepel gaat.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het eerste seizoen van de tragikomische webserie Joardy Season, waarin het typetje Harco de hoofdrol speelt, wekelijks te zien op NPO 3. De serie is een eigenaardige samenstelling van vreemde verhalen waarin steeds een ander tragikomisch figuur centraal staat.

Problemen
Harco ontmoet de meest uiteenlopende figuren. Ieder uit een eigen milieu, met eigen ambities en bijbehorende twijfels en problemen. Harco zegt precies wat hij denkt, lijkt geen voorbehouden of vooroordelen te hebben en staat voor alles open. Door zijn stoïcijnse houding worden de problemen van anderen in perspectief geplaatst. In de eerste aflevering ontmoet Hannah Hoekstra op haar eerste werkdag in het ziekenhuis de comateuze Harco.

Spannende situatie
Harco heeft een droom waarin hij zich als een vis in het water voelt bij het maken van een reportage als buurtcoach in zijn oude buurt, tot er een spannende situatie ontstaat. Hannah merkt dat haar kritische houding niet op prijs wordt gesteld in het ziekenhuis. Haar band met Harco wordt sterker. Die is in zijn coma op campingvakantie met Elgar en Philip, wat niet heel soepel gaat.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Joardy Season gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV