Oh, Wat Een Jaar!: Chantal Janzen en Carlo Boszhard gaan los op hits uit 1979

Oh, Wat Een Jaar!: Chantal Janzen en Carlo Boszhard gaan los op hits uit 1979

Chantal Janzen, Ruben Nicolai en Carlo Boszhard brengen in Oh, Wat Een Jaar! een ode aan het jaar 1979. Er waren enorm veel hits in dit jaar, maar weten de captains alle fouten uit songteksten te halen?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Oh, Wat Een Jaar!</em>: <em>Chantal Janzen</em> en <em>Carlo Boszhard</em> gaan los op hits uit 1979 Chantal Janzen, Ruben Nicolai en Carlo Boszhard brengen in Oh, Wat Een Jaar! een ode aan het jaar 1979. Er waren enorm veel hits in dit jaar, maar weten de captains alle fouten uit songteksten te halen? Tekst gaat verder onder de video. Hits uit 1979Wat waren er veel hits in dit jaar, van 'I Was Made From Lovin' You' van Kiss tot 'I Will Survive' van Gloria Gaynor. Chantal Janzen gaat helemaal los op de muziek van ABBA en Carlo Boszhard kruipt in de huid van Freddie Mercury. Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.30 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van *Oh, Wat een Jaar!* terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Oh, Wat Een Jaar!: Zanger Rolf Sanchez leefde in 2010 nog als Rolf Wienk Bekijk deze video » Oh, Wat Een Jaar!: Chantal Janzen en Ruben Nicolai gaan back to the nineties Bekijk deze video »
TV :
Oh, Wat Een Jaar!: Chantal Janzen en Carlo Boszhard gaan los op hits uit 1979

Hits uit 1979
Wat waren er veel hits in dit jaar, van 'I Was Made From Lovin' You' van Kiss tot 'I Will Survive' van Gloria Gaynor. Chantal Janzen gaat helemaal los op de muziek van ABBA en Carlo Boszhard kruipt in de huid van Freddie Mercury.

Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.30 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van *Oh, Wat een Jaar!* terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's