Video: 18-jarige schutter richt bloedbad aan in supermarkt in Buffalo (Amerika)

Video: 18-jarige schutter richt bloedbad aan in supermarkt in Buffalo (Amerika)

In de Amerikaanse stad Buffalo, in de noordoostelijke staat New York, zijn bij een schietincident zeker tien mensen om het leven gekomen. De dader is een 18-jarige 'white supremacist', hij streamde de schietpartij live op het internet. Volgens Associated Press is de schutter vlak na het incident opgepakt door de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: 18-jarige schutter richt <em>bloedbad</em> aan in supermarkt in <em>Buffalo</em> (Amerika) In de Amerikaanse stad Buffalo, in de noordoostelijke staat New York, zijn bij een schietincident zeker tien mensen om het leven gekomen. De dader is een 18-jarige 'white supremacist', hij streamde de schietpartij live op het internet. Volgens Associated Press is de schutter vlak na het incident opgepakt door de politie. Tekst gaat verder onder de video. ManifestVolgens verschillende Amerikaanse nieuwszenders werd een man aangehouden nadat er verschillende mensen beschoten werden in de supermarkt Tops Market in Buffalo. De 18-jarige schutter was gekleed in een militair uniform en publiceerde eerder die avond een manifest. Hij zou de schietpartij hebben gelivestreamd via Twitch. Bekijk de video van NBC News hierboven. Bekijk ook Heftig: bodycambeelden schietincident Alec Baldwin in Rust vrijgegeven (video) Bekijk deze video » Frits Barend openhartig over schietincident: "Er is geschoten op mijn huis" Bekijk deze video »
Buitenland :
Video: 18-jarige schutter richt bloedbad aan in supermarkt in Buffalo (Amerika)

Manifest
Volgens verschillende Amerikaanse nieuwszenders werd een man aangehouden nadat er verschillende mensen beschoten werden in de supermarkt Tops Market in Buffalo. De 18-jarige schutter was gekleed in een militair uniform en publiceerde eerder die avond een manifest. Hij zou de schietpartij hebben gelivestreamd via Twitch.

Bekijk de video van NBC News hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: 18-jarige schutter richt bloedbad aan in supermarkt in Buffalo (Amerika) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV