S10 na afloop van finale Eurovisie Songfestival: "Nu lekker aan het bier"

S10 na afloop van finale Eurovisie Songfestival: "Nu lekker aan het bier"

Stien den Hollander, beter bekend als S10, eindigde gisteravond als elfde in de grote finale van het Eurovisie Songfestival 2022. Bij de jury belandde ze met haar nummer 'De Diepte' op een mooie achtste plek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>S10</em> na afloop van finale <em>Eurovisie Songfestival</em>: &quot;Nu lekker aan het bier&quot; Stien den Hollander, beter bekend als S10, eindigde gisteravond als elfde in de grote finale van het Eurovisie Songfestival 2022. Bij de jury belandde ze met haar nummer 'De Diepte' op een mooie achtste plek. Tekst gaat verder onder de video. Nu aan het bierDe Telegraaf ving S10 op bij haar hotel in Turijn na afloop van de finale: "Ik heb het zo naar mijn zin gehad, het was mijn beste optreden tot nu toe." De zangeres noemt het Songfestival-avontuur de leukste week van haar leven en die moet uiteraard in style worden afgesloten: "Nu gaan we lekker aan het bier!" Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Songfestival 2022: Bekijk de pauze-act van Mika met grote hits (video) Bekijk deze video » ZIEN: Kalush Orchestra en Oekraïne wint Eurovisie Songfestival 2022 (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
S10 na afloop van finale Eurovisie Songfestival: "Nu lekker aan het bier"

Nu aan het bier
De Telegraaf ving S10 op bij haar hotel in Turijn na afloop van de finale: "Ik heb het zo naar mijn zin gehad, het was mijn beste optreden tot nu toe." De zangeres noemt het Songfestival-avontuur de leukste week van haar leven en die moet uiteraard in style worden afgesloten: "Nu gaan we lekker aan het bier!"

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op S10 na afloop van finale Eurovisie Songfestival: "Nu lekker aan het bier" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV