Hart van Nederland: Grote uitslaande brand legt restaurant in Schaijk in de as

Hart van Nederland: Grote uitslaande brand legt restaurant in Schaijk in de as

<em>Hart van Nederland</em>: Grote <em>uitslaande brand</em> legt restaurant in <em>Schaijk</em> in de as Een fikse uitslaande brand heeft een restaurant in het Brabantse Schaijk in de as gelegd. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat het pand aan de Rijksweg uitbrandde. Volgens een getuige stonden de geëmotioneerde eigenaren van het restaurant ook tussen de mensen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: flinke brand op Leidseplein bij Ajax-supporters Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote brand verwoest Heracles-supporterscafé in Almelo (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een fikse uitslaande brand heeft een restaurant in het Brabantse Schaijk in de as gelegd. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat het pand aan de Rijksweg uitbrandde. Volgens een getuige stonden de geëmotioneerde eigenaren van het restaurant ook tussen de mensen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's