Vanavond in Boer zoekt vrouw: Yvon Jaspers voelt boer Evert en Maud aan de tand

Vanavond in Boer zoekt vrouw: Yvon Jaspers voelt boer Evert en Maud aan de tand

Vanavond sluit Yvon Jaspers het seizoen van Boer zoekt vrouw af met de welbekende terugblik-aflevering. Enkele maanden na de laatste opnames ontvangt de presentatrice alle boeren. De grote vraag is natuurlijk: wie komt alleen en wie neemt iemand mee?

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Boer zoekt vrouw</em>: Yvon Jaspers voelt <em>boer Evert</em> en <em>Maud</em> aan de tand Vanavond sluit Yvon Jaspers het seizoen van Boer zoekt vrouw af met de welbekende terugblik-aflevering. Enkele maanden na de laatste opnames ontvangt de presentatrice alle boeren. De grote vraag is natuurlijk: wie komt alleen en wie neemt iemand mee? Tekst gaat verder onder de video. Yvon voelt boeren aan de tandOp een landgoed in het midden van Nederland ontvangt Yvon de boeren die in september vorig jaar begonnen aan hun zoektocht naar de liefde. Ook de boeren die alleen online gevolgd worden maken hun opwachting. In bovenstaande video is te zien hoe Yvon de boeren aan de tand voelt. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maud begint in Boer zoekt vrouw al over samenwonen met Evert: ‘Zou je dat aankunnen?’ Bekijk deze video » Angela de Jong over Boer zoekt Vrouw: "Bij Maud hoor ik heel erg Sigrid Kaag" Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Boer zoekt vrouw: Yvon Jaspers voelt boer Evert en Maud aan de tand

Yvon voelt boeren aan de tand
Op een landgoed in het midden van Nederland ontvangt Yvon de boeren die in september vorig jaar begonnen aan hun zoektocht naar de liefde. Ook de boeren die alleen online gevolgd worden maken hun opwachting. In bovenstaande video is te zien hoe Yvon de boeren aan de tand voelt.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV