Boer zoekt vrouw: Zijn Boer Jouke en Karlijn nog wel bij elkaar? (video)

Boer zoekt vrouw: Zijn Boer Jouke en Karlijn nog wel bij elkaar? (video)

Zondag 15 mei 2022 om 15:31

Slecht nieuws voor alle fans van Boer zoekt Vrouw. Het seizoen zit er na zondagavond op. Dan blikt Yvon Jaspers met alle boeren terug op hun bijzondere liefdesreis. Boer Geert en boer Geert Jan uit het vorige seizoen maken samen alvast de balans op en doen een voorspelling van hoe het afloopt voor de boeren.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Boer zoekt vrouw</em>: Zijn <em>Boer Jouke</em> en <em>Karlijn</em> nog wel bij elkaar? (video) Slecht nieuws voor alle fans van Boer zoekt Vrouw. Het seizoen zit er na zondagavond op. Dan blikt Yvon Jaspers met alle boeren terug op hun bijzondere liefdesreis. Boer Geert en boer Geert Jan uit het vorige seizoen maken samen alvast de balans op en doen een voorspelling van hoe het afloopt voor de boeren. Tekst gaat verder onder de video. Samen of alleenDe grote vraag is natuurlijk: wie komt alleen en wie neemt iemand mee? Boer Geert verwacht dat Maud en Evert nog samen zijn: "Ik denk dat Maud het rustige in Evert naar boven haalt, hij is wat losser geworden." Over Jouke en Karlijn is ook geen twijfel volgens de boeren: "Die zijn vast nog bij elkaar." Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Angela de Jong over Boer zoekt Vrouw: "Bij Maud hoor ik heel erg Sigrid Kaag" Bekijk deze video » Vanavond in Boer zoekt vrouw: Yvon Jaspers voelt boer Evert en Maud aan de tand Bekijk deze video »
TV :
Boer zoekt vrouw: Zijn Boer Jouke en Karlijn nog wel bij elkaar? (video)

Samen of alleen
De grote vraag is natuurlijk: wie komt alleen en wie neemt iemand mee? Boer Geert verwacht dat Maud en Evert nog samen zijn: "Ik denk dat Maud het rustige in Evert naar boven haalt, hij is wat losser geworden." Over Jouke en Karlijn is ook geen twijfel volgens de boeren: "Die zijn vast nog bij elkaar."

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's