Theo Janssen schiet met paintballgeweer op een dribbelende Touzani

Theo Janssen schiet met paintballgeweer op een dribbelende Touzani

Theo Janssen schiet met paintballgeweer op een dribbelende Touzani Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani gaat op pad met oud voetballer en cult-held Theo Janssen. In Tiki Taka Touzani mag Theo Janssen op een dribbelende Touzani schieten met zijn paintballgeweer. Pijnlijk? Ja, toch wel een beetje. In een eerdere aflevering vertelt Justin Kluivert dat hij de beste voetballer van de wereld wil worden.
Voetbal

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani gaat op pad met oud voetballer en cult-held Theo Janssen. In Tiki Taka Touzani mag Theo Janssen op een dribbelende Touzani schieten met zijn paintballgeweer. Pijnlijk? Ja, toch wel een beetje. In een eerdere aflevering vertelt Justin Kluivert dat hij de beste voetballer van de wereld wil worden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Theo Janssen schiet met paintballgeweer op een dribbelende Touzani of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: theo janssen, pijnlijk, voetballer, soufiane touzani, justin kluivert

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.