College Tour gemist? Na WK Allround 2017 hield Ireen Wüst "wild feestje"

College Tour gemist? Na WK Allround 2017 hield Ireen Wüst "wild feestje"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 16 mei. Je kunt de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv.

<em>College Tour</em> gemist? Na <em>WK Allround 2017</em> hield Ireen Wüst &quot;wild feestje&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 16 mei. Je kunt de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv. Ireen Wüst is vanavond te gast bij College Tour. Een echt feestbeest is ze niet, maar er was wel een uitzondering: "Ik moet even een paar shotjes nemen om op hetzelfde level te komen. Dat was mijn enige blackout, ik wist echt niks meer." Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
College Tour gemist? Na WK Allround 2017 hield Ireen Wüst "wild feestje"

Ireen Wüst is vanavond te gast bij College Tour. Een echt feestbeest is ze niet, maar er was wel een uitzondering: "Ik moet even een paar shotjes nemen om op hetzelfde level te komen. Dat was mijn enige blackout, ik wist echt niks meer."

Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV