College Tour gemist? Ireen Wüst klom uit depressie: "Ik blijf een dochter"

College Tour gemist? Ireen Wüst klom uit depressie: "Ik blijf een dochter"

Ireen Wüst is vanavond te gast bij College Tour. De topschaatster vertelt over haar depressies, die twee keer de kop opstaken: op haar zestiende en op haar éénentwintigste, toen ze overtraint raakte.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 16 mei. Je kunt de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv.

<em>College Tour</em> gemist? <em>Ireen Wüst</em> klom uit depressie: &quot;Ik blijf een dochter&quot; Ireen Wüst is vanavond te gast bij College Tour. De topschaatster vertelt over haar depressies, die twee keer de kop opstaken: op haar zestiende en op haar éénentwintigste, toen ze overtraint raakte. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 16 mei. Je kunt de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv. "Eén meter schaats""Ik leende mijn identiteit aan hoe succesvol ik was als sporter. Ik heb echt moeten leren om niet alleen maar je succes te zijn." Daar had Wüst een trucje voor: "Ik ben ook gewoon Ireen, een dochter van mijn ouders, een zus van mijn broer en zus. Dat staat helemaal los van of ik nog één meter schaats." Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
College Tour gemist? Ireen Wüst klom uit depressie: "Ik blijf een dochter"

"Eén meter schaats"
"Ik leende mijn identiteit aan hoe succesvol ik was als sporter. Ik heb echt moeten leren om niet alleen maar je succes te zijn." Daar had Wüst een trucje voor: "Ik ben ook gewoon Ireen, een dochter van mijn ouders, een zus van mijn broer en zus. Dat staat helemaal los van of ik nog één meter schaats."

Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's