Angela de Jong duikt op in Even tot hier: "Hadden jullie het nou over Johan Derksen?"

Angela de Jong duikt op in Even tot hier: "Hadden jullie het nou over Johan Derksen?"

Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn terug met een nieuw seizoen van Even tot hier. Ook zij ontkomen niet aan de rel rond Johan Derksen en Vandaag Inside. Als ze er over willen beginnen, duikt tot hun grote schrik Angela de Jong op in de studio: "Hadden jullie het nou over Johan Derksen?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even tot hier van zondag 15 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Angela de Jong</em> duikt op in <em>Even tot hier</em>: &quot;Hadden jullie het nou over Johan Derksen?&quot; Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn terug met een nieuw seizoen van Even tot hier. Ook zij ontkomen niet aan de rel rond Johan Derksen en Vandaag Inside. Als ze er over willen beginnen, duikt tot hun grote schrik Angela de Jong op in de studio: "Hadden jullie het nou over Johan Derksen?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even tot hier van zondag 15 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv. LiedjeSnel ontkennen Van der Laan en Woe alles, en ze bezweren dat ze het niet over Derksen zullen hebben. De Jong lijkt teleurgesteld, want die schoof de laatste tijd regelmatig in programma's aan om de kwestie te belichten - iets waar ze hier de spot mee drijft. Vervolgens zingen Van der Laan en Woe echter wél een simpel liedje over de hele zaak. Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Angela de Jong duikt op in Even tot hier: "Hadden jullie het nou over Johan Derksen?"

Liedje
Snel ontkennen Van der Laan en Woe alles, en ze bezweren dat ze het niet over Derksen zullen hebben. De Jong lijkt teleurgesteld, want die schoof de laatste tijd regelmatig in programma's aan om de kwestie te belichten - iets waar ze hier de spot mee drijft. Vervolgens zingen Van der Laan en Woe echter wél een simpel liedje over de hele zaak.

Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV