Zien: Herman Finkers en Brigitte Kaandorp spelen Johnny Depp en Amber Heard in Even tot hier

Zien: Herman Finkers en Brigitte Kaandorp spelen Johnny Depp en Amber Heard in Even tot hier

Het is één van de spraakmakendste rechtszaken van deze eeuw: de strijd tussen acteurs Johnny Depp en Amber Heard, die elkaar betichten van huiselijk geweld en misbruik. Ook in Even tot hier wordt hier aandacht aan besteed door een bijzonder duet tussen Herman Finkers en Brigitte Kaandorp, die in de huid van de acteurs kruipen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even tot hier van zondag 15 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Herman Finkers</em> en Brigitte Kaandorp spelen <em>Johnny Depp</em> en Amber Heard in <em>Even tot hier</em> Het is één van de spraakmakendste rechtszaken van deze eeuw: de strijd tussen acteurs Johnny Depp en Amber Heard, die elkaar betichten van huiselijk geweld en misbruik. Ook in Even tot hier wordt hier aandacht aan besteed door een bijzonder duet tussen Herman Finkers en Brigitte Kaandorp, die in de huid van de acteurs kruipen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even tot hier van zondag 15 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv. CowboyhoedFinkers komt compleet met cowboyhoed, een item dat Johnny Depp kenmerkt, het podium op om een nieuwe versie van zijn 'Duet' uit 1990 met Kaandorp te zingen. In de vernieuwde tekst halen Depp en Heard naar elkaar uit door de ander met de meest verschrikkelijke zaken te vergelijken. Het leidt tot grote hilariteit onder het publiek in de studio van Even tot hier. Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Even tot hier: Van der Laan en Woe halen uit naar Mark Rutte en steunen Oekraïne Bekijk deze video » Angela de Jong duikt op in Even tot hier: "Hadden jullie het nou over Johan Derksen?" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Herman Finkers en Brigitte Kaandorp spelen Johnny Depp en Amber Heard in Even tot hier

Cowboyhoed
Finkers komt compleet met cowboyhoed, een item dat Johnny Depp kenmerkt, het podium op om een nieuwe versie van zijn 'Duet' uit 1990 met Kaandorp te zingen. In de vernieuwde tekst halen Depp en Heard naar elkaar uit door de ander met de meest verschrikkelijke zaken te vergelijken. Het leidt tot grote hilariteit onder het publiek in de studio van Even tot hier.

Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV