Docu Sexual Healing gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Sexual Healing gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Sexual Healing gemist? Bekijk hier de hele uitzending Hoe frustrerend is het als je door je beperking, maar met een gezond libido, nooit intimiteit of seks kunt ervaren? Of wanneer je je hele leven alleen functioneel wordt aangeraakt door hulpverleners? En klopt het dat je door seks en intimiteit een heler mens wordt? De documentaire Sexual Healing hoopt een antwoord op die vragen te vinden. SpastischDat doen we aan de hand van het verhaal van Evelien, een vrouw van 53 die vanaf haar geboorte spastisch is. Ze snakt naar intiem contact en erkenning voor wie ze is, maar ze heeft een paar teleurstellende sekservaringen op zak. Tijdens haar persoonlijke reis ontdekt Evelien nieuwe dingen bij zichzelf en haar lichaam. Ondanks haar onzekerheden stelt ze zich langzaam open voor behoeften en verlangens die ze altijd heeft weggestopt. BotsenDe ontluikende nieuwsgierigheid en het enthousiasme van Evelien botsen met een diepgeworteld laag zelfbeeld, maar daardoor laat ze zich niet uit het veld slaan. Sexual Healing is een documentaire over de noodzaak van intiem, menselijk contact en hoe complex het kan zijn om dat te verwezenlijken wanneer seks hebben niet vanzelfsprekend is. :[broadcast:videos](ids:"442997,438992" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Hoe frustrerend is het als je door je beperking, maar met een gezond libido, nooit intimiteit of seks kunt ervaren? Of wanneer je je hele leven alleen functioneel wordt aangeraakt door hulpverleners? En klopt het dat je door seks en intimiteit een heler mens wordt? De documentaire Sexual Healing hoopt een antwoord op die vragen te vinden.

Spastisch
Dat doen we aan de hand van het verhaal van Evelien, een vrouw van 53 die vanaf haar geboorte spastisch is. Ze snakt naar intiem contact en erkenning voor wie ze is, maar ze heeft een paar teleurstellende sekservaringen op zak. Tijdens haar persoonlijke reis ontdekt Evelien nieuwe dingen bij zichzelf en haar lichaam. Ondanks haar onzekerheden stelt ze zich langzaam open voor behoeften en verlangens die ze altijd heeft weggestopt.

Botsen
De ontluikende nieuwsgierigheid en het enthousiasme van Evelien botsen met een diepgeworteld laag zelfbeeld, maar daardoor laat ze zich niet uit het veld slaan. Sexual Healing is een documentaire over de noodzaak van intiem, menselijk contact en hoe complex het kan zijn om dat te verwezenlijken wanneer seks hebben niet vanzelfsprekend is.

:[broadcast:videos](ids:"442997,438992" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's