De Gevluchte Gast aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Gevluchte Gast aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: De Gevluchte Gast

De Gevluchte Gast aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Özcan Akyol was de afgelopen jaren te zien met zijn programma De Geknipte Gast, waarin hij bekende Nederlanders in de kappersstoel interviewde. De naam verandert deze week in De Gevluchte Gast, want Akyol gaat in gesprek met vluchtelingen uit Oekraïne, Syrië, Rusland en Afghanistan. Alle fragmenten uit deze uitzending De Gevluchte Gast vanaf maandag op NPO 2: bekijk de eerste aangrijpende beelden Bekijk deze video » ImpactDe presentator en schrijver wil met dit programma een podium geven aan de vluchtelingen voor oorlogsgeweld. Hij nodigt ze uit om te praten over de enorme impact die een oorlog heeft. In de eerste aflevering van De Gevluchte Gast ontvangt Akyol de 28-jarige ondernemer Karina Herasimenko uit Kiev. Tot voor kort was ze eigenaar van een aantal koffiezaakjes in het centrum. InvasieEind februari kwam er door de Russische invasie echter een abrupt einde aan haar tot dan toe drukke en mooie leven. Met haar twee kinderen en haar moeder vluchtte ze halsoverkop naar Nederland. Haar vader en man bleven achter, omdat ze het land niet mochten verlaten. Nu biedt ze, vanuit hier, humanitaire hulp aan haar achtergebleven landgenoten in Oekraïne. Bekijk ook Beau gemist? Derk Sauer vertelt hoe Russen ‘stiekem’ protesteren tegen oorlog Bekijk deze video » Zien: premier Mark Rutte spreekt het parlement van Oekraïne toe Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Özcan Akyol was de afgelopen jaren te zien met zijn programma De Geknipte Gast, waarin hij bekende Nederlanders in de kappersstoel interviewde. De naam verandert deze week in De Gevluchte Gast, want Akyol gaat in gesprek met vluchtelingen uit Oekraïne, Syrië, Rusland en Afghanistan.

Impact
De presentator en schrijver wil met dit programma een podium geven aan de vluchtelingen voor oorlogsgeweld. Hij nodigt ze uit om te praten over de enorme impact die een oorlog heeft. In de eerste aflevering van De Gevluchte Gast ontvangt Akyol de 28-jarige ondernemer Karina Herasimenko uit Kiev. Tot voor kort was ze eigenaar van een aantal koffiezaakjes in het centrum.

Invasie
Eind februari kwam er door de Russische invasie echter een abrupt einde aan haar tot dan toe drukke en mooie leven. Met haar twee kinderen en haar moeder vluchtte ze halsoverkop naar Nederland. Haar vader en man bleven achter, omdat ze het land niet mochten verlaten. Nu biedt ze, vanuit hier, humanitaire hulp aan haar achtergebleven landgenoten in Oekraïne.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Gevluchte Gast aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV