De roze supporters aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De roze supporters aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: De roze supporters

De roze supporters aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vierdelige serie De roze supporters worden voetbalfans en hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen voor het voetlicht gebracht. Want voetbal en homoseksualiteit gaan in Nederland nog steeds niet hand in hand. Deze week van maandag tot en met donderdag op NPO 3. Alle fragmenten uit deze uitzending De roze supporters: voetbalfans strijden tegen homofobie in stadions Bekijk deze video » SpreekkorenNog altijd vliegen de homofobe spreekkoren je in de Nederlandse stadions om de oren. Een groep ADO Den Haag-supporters is het helemaal zat en richt acht jaar geleden de eerste 'roze' voetbal-fanclub van Nederland op: de Roze Regahs. Een baanbrekende ontwikkeling in supportersland, die al snel navolging krijgt. RegenboogvlaggenEen groep roze Feyenoorders zoekt contact en wil de tweede roze supportersvereniging van Nederland oprichten. Bij hun eerste gezamenlijke actie is het meteen raak, want tegen alle regels van de UEFA in wapperen er tijdens het EK in Boedapest toch regenboogvlaggen in het stadion. De reacties van andere supporters zijn heftig en intimiderend. Bekijk ook Zien: Gordon klaagt anonieme haters op social media aan Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: D66-Kamerlid Rob Jetten maakt video tegen homohaat Bekijk deze video »
Uitzending :
De roze supporters aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de vierdelige serie De roze supporters worden voetbalfans en hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen voor het voetlicht gebracht. Want voetbal en homoseksualiteit gaan in Nederland nog steeds niet hand in hand. Deze week van maandag tot en met donderdag op NPO 3.

Spreekkoren
Nog altijd vliegen de homofobe spreekkoren je in de Nederlandse stadions om de oren. Een groep ADO Den Haag-supporters is het helemaal zat en richt acht jaar geleden de eerste 'roze' voetbal-fanclub van Nederland op: de Roze Regahs. Een baanbrekende ontwikkeling in supportersland, die al snel navolging krijgt.

Regenboogvlaggen
Een groep roze Feyenoorders zoekt contact en wil de tweede roze supportersvereniging van Nederland oprichten. Bij hun eerste gezamenlijke actie is het meteen raak, want tegen alle regels van de UEFA in wapperen er tijdens het EK in Boedapest toch regenboogvlaggen in het stadion. De reacties van andere supporters zijn heftig en intimiderend.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De roze supporters aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV