Zien: Stef Bos zingt 'Is dit nu later' live bij Humberto

Zien: Stef Bos zingt 'Is dit nu later' live bij Humberto

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 15 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Stef Bos</em> zingt 'Is dit nu later' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 15 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. In 1990 verscheen Is dit nu later, het debuutalbum van Stef Bos. De plaat bevatte grote hits als 'Papa' en het titelnummer, en ter ere van het inmiddels ruim dertigjarige jubileum gaat Bos opnieuw op tournee met dit album. Zondagavond was de zanger te gast bij Humberto om 'Is dit nu later' live ten gehore te brengen in de studio. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Stef Bos zingt 'Is dit nu later' live bij Humberto

In 1990 verscheen Is dit nu later, het debuutalbum van Stef Bos. De plaat bevatte grote hits als 'Papa' en het titelnummer, en ter ere van het inmiddels ruim dertigjarige jubileum gaat Bos opnieuw op tournee met dit album. Zondagavond was de zanger te gast bij Humberto om 'Is dit nu later' live ten gehore te brengen in de studio.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's