Humberto: als 9-jarige Lily (Hoofdzaken) gepest wordt zegt ze dit tegen zichzelf in de spiegel

Humberto: als 9-jarige Lily (Hoofdzaken) gepest wordt zegt ze dit tegen zichzelf in de spiegel

De 9-jarige Lily vertelde in het jeugdprogramma Hoofdzaken over hoe ze soms gepest wordt op school, "Ik denk omdat ik gewoon anders ben dan hun", en ging door op dat thema aan tafel bij Humberto Tan. Daar stal ze de harten van de kijker, met haar innemende persoonlijkheid en de wijze waarop ze over het pestgedrag spreekt.

'Zeg lieve dingen tegen mezelf in de spiegel'
De manier waarop ze daarmee omgaat is namelijk indrukwekkend: "Dan sta ik op en dan doe ik alsof ik mijn eigen beste vriendin ben. Dan ga ik in de spiegel kijken en dan zeg ik allemaal lieve dingen tegen mezelf en dat helpt mezelf wel. Alsof iemand anders dat tegen me zegt." Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 15 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Humberto: als 9-jarige Lily (<em>Hoofdzaken</em>) gepest wordt zegt ze dit tegen zichzelf in de spiegel De 9-jarige Lily vertelde in het jeugdprogramma Hoofdzaken over hoe ze soms gepest wordt op school, "Ik denk omdat ik gewoon anders ben dan hun", en ging door op dat thema aan tafel bij Humberto Tan. Daar stal ze de harten van de kijker, met haar innemende persoonlijkheid en de wijze waarop ze over het pestgedrag spreekt. 'Zeg lieve dingen tegen mezelf in de spiegel'De manier waarop ze daarmee omgaat is namelijk indrukwekkend: "Dan sta ik op en dan doe ik alsof ik mijn eigen beste vriendin ben. Dan ga ik in de spiegel kijken en dan zeg ik allemaal lieve dingen tegen mezelf en dat helpt mezelf wel. Alsof iemand anders dat tegen me zegt." Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 15 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Hoofdzaken is iedere zondag om 18:40 te zien op NPO 3
TV :
Humberto: als 9-jarige Lily (Hoofdzaken) gepest wordt zegt ze dit tegen zichzelf in de spiegel

Hoofdzaken is iedere zondag om 18:40 te zien op NPO 3

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV