Lang Leve De Liefde: kast Ruud staat vol foto’s en potjes as van overleden katten

Lang Leve De Liefde: kast Ruud staat vol foto’s en potjes as van overleden katten

Maandag 16 mei 2022 om 11:13

Ruud heeft op dit moment vijf katten, zo vertelt hij in Lang Leve De Liefde. Hij is al jaren dol op poezen, maar uiteraard hebben deze niet het eeuwige leven. "Ik heb al mijn katten laten cremeren. Ik heb allemaal potjes op het dressoir, een stuk of tien, het hun as erin en een fotootje erbij." Zijn date heeft na zijn verhaal een prangende vraag. "Dus je bent een kattenmens?"

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: kast Ruud staat vol foto’s en potjes as van overleden katten Ruud heeft op dit moment vijf katten, zo vertelt hij in Lang Leve De Liefde. Hij is al jaren dol op poezen, maar uiteraard hebben deze niet het eeuwige leven. "Ik heb al mijn katten laten cremeren. Ik heb allemaal potjes op het dressoir, een stuk of tien, het hun as erin en een fotootje erbij." Zijn date heeft na zijn verhaal een prangende vraag. "Dus je bent een kattenmens?" Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: 'Iedereen met kinderen zit liever op zijn werk dan thuis' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: ‘Ik heb mijn eigen meditatie ingesproken’ Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's