Kopen Zonder Kijken: huizenjacht Casper en Vera lijkt kansloos verhaal te worden

Kopen Zonder Kijken: huizenjacht Casper en Vera lijkt kansloos verhaal te worden

De huizenmarkt staat op knappen, dat weten we al een tijdje. En dat ondervinden Casper en Vera ook in het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken. Het stel krijgt van makelaar Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes te horen dat ze flink moeten gaan schrappen op hun wensenlijstje. “Als we na 40 bezichtigingen, en 10 keer bieden, eindeloos en niet een beetje overboden worden, dan weet je gewoon, dan voel je gewoon dat het een kansloos verhaal aan het worden is”, aldus Bob.

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken hieronder.

Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 16 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv

<em>Kopen Zonder Kijken</em>: huizenjacht Casper en Vera lijkt kansloos verhaal te worden De huizenmarkt staat op knappen, dat weten we al een tijdje. En dat ondervinden Casper en Vera ook in het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken. Het stel krijgt van makelaar Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes te horen dat ze flink moeten gaan schrappen op hun wensenlijstje. “Als we na 40 bezichtigingen, en 10 keer bieden, eindeloos en niet een beetje overboden worden, dan weet je gewoon, dan voel je gewoon dat het een kansloos verhaal aan het worden is”, aldus Bob. Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken hieronder. Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 16 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv Styliste Roos met verkooptips villa Meilandjes: "Dit had ik zelf persoonlijk niet gedaan" (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken vanaf 16 mei bij RTL 4: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV