Million Dollar Island: Daisy emotioneel als ze eiland en ‘zorgeloos leven’ moet verlaten

Million Dollar Island: Daisy emotioneel als ze eiland en ‘zorgeloos leven’ moet verlaten

Voor kandidaat Daisy is er een einde gekomen aan het Million Dollar Island-avontuur. En dat vindt ze ‘heel kut’. “Omdat ik hier eindelijk de rust in mezelf vind.”

Lees verder onder de video.

<em>Million Dollar Island</em>: Daisy emotioneel als ze eiland en ‘zorgeloos leven’ moet verlaten Voor kandidaat Daisy is er een einde gekomen aan het Million Dollar Island-avontuur. En dat vindt ze ‘heel kut’. “Omdat ik hier eindelijk de rust in mezelf vind.” Lees verder onder de video. Daisy had klein meisje en intens geluk teruggevondenDaisy voelde zich heerlijk op het eiland omdat ze haar leven thuis, dat ze een achtbaan noemt, even achter zich kon laten. Daarom baalt ze enorm van haar exit. “Omdat ik weer dat kleine meisje terugvind met intens geluk als de zon opkomt. En als de zon ondergaat, en dat ik lekker krabbetjes kan gaan vangen en visjes vangen, gewoon een zorgeloos leven.” Bekijk de video van Million Dollar Island hierboven. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Million Dollar Island: Daisy ruziet over rode mieren, Mitch eet ze op Bekijk deze video » Jos in Million Dollar Island: ‘Die Robert-Jan is echt een kwal, jongen’ Bekijk deze video »

Daisy had klein meisje en intens geluk teruggevonden
Daisy voelde zich heerlijk op het eiland omdat ze haar leven thuis, dat ze een achtbaan noemt, even achter zich kon laten. Daarom baalt ze enorm van haar exit. “Omdat ik weer dat kleine meisje terugvind met intens geluk als de zon opkomt. En als de zon ondergaat, en dat ik lekker krabbetjes kan gaan vangen en visjes vangen, gewoon een zorgeloos leven.”

Bekijk de video van Million Dollar Island hierboven.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV