Lang Leve de Liefde: Lucia vindt buikje van date 'moeilijk'

Lang Leve de Liefde: Lucia vindt buikje van date 'moeilijk'

Lucia's date vraagt haar hoe belangrijk ze het vindt dat haar partner een fit lichaam heeft en krijgt een meer dan eerlijk antwoord: "Ja, je hebt een buikje inderdaad."

'Vind ik moeilijk'
Maar is dat erg, vraagt hij haar. Lucia blijft eerlijk: "Ja, dat vind ik moeilijk." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve de Liefde: <em>Lucia</em> vindt buikje van date 'moeilijk' Lucia's date vraagt haar hoe belangrijk ze het vindt dat haar partner een fit lichaam heeft en krijgt een meer dan eerlijk antwoord: "Ja, je hebt een buikje inderdaad." 'Vind ik moeilijk'Maar is dat erg, vraagt hij haar. Lucia blijft eerlijk: "Ja, dat vind ik moeilijk." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Lang Leve De Liefde: kast Ruud staat vol foto’s en potjes as van overleden katten Bekijk deze video » Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Iedereen met kinderen zit liever op zijn werk dan thuis' Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Lucia vindt buikje van date 'moeilijk' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV