Lang Leve de Liefde: Lucia vindt buikje van date 'moeilijk'

Lang Leve de Liefde: Lucia vindt buikje van date 'moeilijk'

Maandag 16 mei 2022 om 11:52

Lucia's date vraagt haar hoe belangrijk ze het vindt dat haar partner een fit lichaam heeft en krijgt een meer dan eerlijk antwoord: "Ja, je hebt een buikje inderdaad."

'Vind ik moeilijk'
Maar is dat erg, vraagt hij haar. Lucia blijft eerlijk: "Ja, dat vind ik moeilijk." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve de Liefde: <em>Lucia</em> vindt buikje van date 'moeilijk' Lucia's date vraagt haar hoe belangrijk ze het vindt dat haar partner een fit lichaam heeft en krijgt een meer dan eerlijk antwoord: "Ja, je hebt een buikje inderdaad." 'Vind ik moeilijk'Maar is dat erg, vraagt hij haar. Lucia blijft eerlijk: "Ja, dat vind ik moeilijk." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Iedereen met kinderen zit liever op zijn werk dan thuis' Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's