Bed & Breakfast gemist? Deelnemer Matthijs vraagt vriendin Linda ten huwelijk

Bed & Breakfast gemist? Deelnemer Matthijs vraagt vriendin Linda ten huwelijk

Het was vrijdagavond in Bed & Breakfast tijd voor een bijzonder romantisch moment. Aan het einde van de aflevering gaf Matthijs zijn vriendin Linda een heel speciaal bordje, of ze dat even aan de camera kon laten zien. Maar deze B&B-eigenaar had stiekem op de achterkant van het bord een huwelijksaanzoek gezet. Gelukkig zegt Linda ja en kunnen ze dit mooie moment met hun nieuwe vrienden vieren…

Bekijk de beelden van Bed & Breakfast hieronder.

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bed &amp; Breakfast</em> gemist? Deelnemer Matthijs vraagt vriendin Linda ten huwelijk Het was vrijdagavond in Bed & Breakfast tijd voor een bijzonder romantisch moment. Aan het einde van de aflevering gaf Matthijs zijn vriendin Linda een heel speciaal bordje, of ze dat even aan de camera kon laten zien. Maar deze B&B-eigenaar had stiekem op de achterkant van het bord een huwelijksaanzoek gezet. Gelukkig zegt Linda ja en kunnen ze dit mooie moment met hun nieuwe vrienden vieren… Bekijk de beelden van Bed & Breakfast hieronder. Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv. Bed & Breakfast: gasten zijn dolenthousiast over dekbed met alpacahaar Bekijk deze video » Vrijdag in Bed & Breakfast: ‘De meeuwen hebben op het raam gepoept’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's