Bob Sikkes zou nooit meedoen aan Kopen Zonder Kijken: ‘Ik ben te eigenwijs’

Bob Sikkes zou nooit meedoen aan Kopen Zonder Kijken: ‘Ik ben te eigenwijs’

Bob Sikkes vertelt over het nieuwe seizoen van het populaire programma Kopen Zonder Kijken, dat vanavond van start gaat. “Met eerdere seizoenen zit er een heel groot verschil in dat onder de 400.000 euro is het bijna niet meer te doen om waar dan ook in Nederland een huis te kopen en waar ook nog voor mij budget overblijft voor verbouwen. Zeker in de randstad, forget it.” Ook verklapt de bouwdeskundige dat hij zelf nooit mee zou doen aan het programma. “Ik denk dat ik daarvoor net iets te eigenwijs ben.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 16 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv

Bob Sikkes zou nooit meedoen aan <em>Kopen Zonder Kijken</em>: ‘Ik ben te eigenwijs’ Bob Sikkes vertelt over het nieuwe seizoen van het populaire programma Kopen Zonder Kijken, dat vanavond van start gaat. “Met eerdere seizoenen zit er een heel groot verschil in dat onder de 400.000 euro is het bijna niet meer te doen om waar dan ook in Nederland een huis te kopen en waar ook nog voor mij budget overblijft voor verbouwen. Zeker in de randstad, forget it.” Ook verklapt de bouwdeskundige dat hij zelf nooit mee zou doen aan het programma. “Ik denk dat ik daarvoor net iets te eigenwijs ben.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 16 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv Nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken vanaf 16 mei bij RTL 4: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: huizenjacht Casper en Vera lijkt kansloos verhaal te worden Bekijk deze video »
TV :
Bob Sikkes zou nooit meedoen aan Kopen Zonder Kijken: ‘Ik ben te eigenwijs’

Actuele video's

Meer actuele video's