Tweede Hans gemist? Hans vertelt coach dat hij zijn pensioen maar saai vindt

Tweede Hans gemist? Hans vertelt coach dat hij zijn pensioen maar saai vindt

Maandag 16 mei 2022 om 13:09

In de serie Tweede Hans is te zien dat Hans met pensioen gaat. Het moment waar veel mensen van dromen, maakt Hans niet bepaald gelukkig. Hij vindt zijn pensioen namelijk nogal saai. Hij krijgt daarom hulp van een pensioencoach, maar of deze coach nou daadwerkelijk helpt is maar de vraag…

Bekijk het fragment van Tweede Hans hieronder.

Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tweede Hans</em> gemist? Hans vertelt coach dat hij zijn pensioen maar saai vindt In de serie Tweede Hans is te zien dat Hans met pensioen gaat. Het moment waar veel mensen van dromen, maakt Hans niet bepaald gelukkig. Hij vindt zijn pensioen namelijk nogal saai. Hij krijgt daarom hulp van een pensioencoach, maar of deze coach nou daadwerkelijk helpt is maar de vraag… Bekijk het fragment van Tweede Hans hieronder. Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv. Stefan de Walle en Jacqueline Blom over hun rol in de dramaserie Tweede Hans (video) Bekijk deze video » Vrijdag in Tweede Hans: Hans krijgt een pensioencoach en bezoekt het shantykoor Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's