Zien: 'kwieke' Queen Elizabeth (96) kan nog prima lopen met wandelstok

Zien: 'kwieke' Queen Elizabeth (96) kan nog prima lopen met wandelstok

Queen Elizabeth was afgelopen weekend aanwezig bij een prestigieuze paardenshow en liet daar zien dat ze nog altijd 'prima ter been' is en niet alleen nog voortgeduwd wordt in een rolstoel. De 96-jarige Britse vorstin genoot duidelijk van het evenement en het is te hopen dat haar landgenoten nog lang van haar presence kunnen genieten. Bekijk het fragment van RTL Nieuws hieronder.

Zien: 'kwieke' <em>Queen Elizabeth</em> (96) kan nog prima lopen met wandelstok Queen Elizabeth was afgelopen weekend aanwezig bij een prestigieuze paardenshow en liet daar zien dat ze nog altijd 'prima ter been' is en niet alleen nog voortgeduwd wordt in een rolstoel. De 96-jarige Britse vorstin genoot duidelijk van het evenement en het is te hopen dat haar landgenoten nog lang van haar presence kunnen genieten. Bekijk het fragment van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: 'Het gaat beter met Koningin Elizabeth, ze ziet er goed uit' (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: gaat Angela de Jong ook weer aanschuiven? Bekijk deze video »
Show :
Zien: 'kwieke' Queen Elizabeth (96) kan nog prima lopen met wandelstok


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: 'kwieke' Queen Elizabeth (96) kan nog prima lopen met wandelstok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV