De Gevluchte Gast vanaf maandag op NPO 2: bekijk de eerste aangrijpende beelden

De Gevluchte Gast vanaf maandag op NPO 2: bekijk de eerste aangrijpende beelden

Vanaf vanavond kun je kijken naar een speciale editie van De Geknipte Gast, met Özcan Akyol. Deze keer nemen geen BN’ers plaats in de kappersstoel, maar vluchtelingen. Daarom heeft deze vijfdelige special de titel De Gevluchte Gast gekregen.

Lees verder onder de video.

<em>De Gevluchte Gast</em> vanaf maandag op NPO 2: bekijk de eerste aangrijpende beelden Vanaf vanavond kun je kijken naar een speciale editie van De Geknipte Gast, met Özcan Akyol. Deze keer nemen geen BN’ers plaats in de kappersstoel, maar vluchtelingen. Daarom heeft deze vijfdelige special de titel De Gevluchte Gast gekregen. Lees verder onder de video. Vluchtelingen vertellen over impact van oorlogIn de eerste beelden zie je verschillende mensen uit Oekraïne, Syrië, Rusland en Afghanistan. Zij vertellen allemaal hun heftige verhaal over hoe ze hun land noodgedwongen hebben verlaten en hoeveel impact de oorlog heeft op hun leven. In de eerste aflevering van De Gevluchte Gast ontvangt Akyol ondernemer Karina Herasimenko uit Kiev, die tot voor kort eigenaar was van een aantal koffiezaakjes in het centrum van de Oekraïense hoofdstad. Bekijk de beelden van De Gevluchte Gast hierboven. De Gevluchte Gast is van maandag 16 tot en met vrijdag 20 mei dagelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Gevluchte Gast terugkijken bij Gids.tv. Özcan Akyol over stoppen VI: 'Discriminatie en homofobie was dus niet genoeg' (video) Bekijk deze video » Zien: Maatregelen voor Hélène Hendriks en Özcan Akyol na ernstige bedreigingen Bekijk deze video »

Vluchtelingen vertellen over impact van oorlog
In de eerste beelden zie je verschillende mensen uit Oekraïne, Syrië, Rusland en Afghanistan. Zij vertellen allemaal hun heftige verhaal over hoe ze hun land noodgedwongen hebben verlaten en hoeveel impact de oorlog heeft op hun leven. In de eerste aflevering van De Gevluchte Gast ontvangt Akyol ondernemer Karina Herasimenko uit Kiev, die tot voor kort eigenaar was van een aantal koffiezaakjes in het centrum van de Oekraïense hoofdstad.

Bekijk de beelden van De Gevluchte Gast hierboven.

De Gevluchte Gast is van maandag 16 tot en met vrijdag 20 mei dagelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Gevluchte Gast terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV