Kijk LIVE: Amber Heard getuigt tegen ex Johnny Depp in de rechtbank (16 mei)

Kijk LIVE: Amber Heard getuigt tegen ex Johnny Depp in de rechtbank (16 mei)

Kijk LIVE: <em>Amber Heard</em> getuigt tegen ex <em>Johnny Depp</em> in de rechtbank (16 mei) Kijk in de video hierboven op maandag 16 mei vanaf 16.00 uur Nederlandse tijd naar de livestream van de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard. Vandaag gaat na een aantal dagen stilte de spraakmakende rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp weer verder. Amber gaat maandag getuigen in de rechtszaak die door haar ex-man werd aangespannen. Heard deed al schokkende onthullingenDepp besloot Heard voor de rechter te slepen nadat zij uitgebreid uit de doeken deed hoe hij haar mishandelde. Volgens de acteur is hier niets van waar en de twee vechten het uit in de rechtszaal. De twee klagen elkaar aan voor vele miljoenen en de afgelopen tijd waren al hun heftige en juicy beschuldigingen al via een livestream te volgen. Heard deed een aantal schokkende onthullingen maar volgens Depp zijn het allemaal leugens. In de NBC News-video hierboven kun je op 16 mei live meegenieten van de rechtszaak Johnny Depp vs. Amber Heard. Johnny Depp tijdens zitting: "De ene dag ben je Assepoester en in één klap Quasimodo" (video) Bekijk deze video » Zien: Herman Finkers en Brigitte Kaandorp spelen Johnny Depp en Amber Heard in Even tot hier Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Amber Heard getuigt tegen ex Johnny Depp in de rechtbank (16 mei)

Kijk in de video hierboven op maandag 16 mei vanaf 16.00 uur Nederlandse tijd naar de livestream van de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard.

Vandaag gaat na een aantal dagen stilte de spraakmakende rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp weer verder. Amber gaat maandag getuigen in de rechtszaak die door haar ex-man werd aangespannen.

Heard deed al schokkende onthullingen
Depp besloot Heard voor de rechter te slepen nadat zij uitgebreid uit de doeken deed hoe hij haar mishandelde. Volgens de acteur is hier niets van waar en de twee vechten het uit in de rechtszaal. De twee klagen elkaar aan voor vele miljoenen en de afgelopen tijd waren al hun heftige en juicy beschuldigingen al via een livestream te volgen. Heard deed een aantal schokkende onthullingen maar volgens Depp zijn het allemaal leugens.

In de NBC News-video hierboven kun je op 16 mei live meegenieten van de rechtszaak Johnny Depp vs. Amber Heard.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Amber Heard getuigt tegen ex Johnny Depp in de rechtbank (16 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV