Chateau Bijstand: Martien en Erica vinden McDonald’s ‘schandalig’ duur

Chateau Bijstand: Martien en Erica vinden McDonald’s ‘schandalig’ duur

Martien en Erica krijgen in Chateau Bijstand het lumineuze idee om door de McDrive te rijden. Ze moeten in het realityprogramma op bijstandsniveau leven, maar blijkbaar hebben ze genoeg geld voor een paar hamburgers. Erica probeert nog bij de verkoper te checken of er euroknallers zijn, maar dit feest gaat niet door. “Als ik dat had geweten, had ik het niet gedaan”, aldus Martien. “Schandalig.”

Bekijk het fragment van Chateau Bijstand hieronder.

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Chateau Bijstand</em>: Martien en Erica vinden McDonald’s ‘schandalig’ duur Martien en Erica krijgen in Chateau Bijstand het lumineuze idee om door de McDrive te rijden. Ze moeten in het realityprogramma op bijstandsniveau leven, maar blijkbaar hebben ze genoeg geld voor een paar hamburgers. Erica probeert nog bij de verkoper te checken of er euroknallers zijn, maar dit feest gaat niet door. “Als ik dat had geweten, had ik het niet gedaan”, aldus Martien. “Schandalig.” Bekijk het fragment van Chateau Bijstand hieronder. Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chateau Bijstand: enorme spin zorgt voor angstige Meilandjes Bekijk deze video » Chateau Bijstand: 3 minuten gratis winkelen zorgt voor hysterie Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Bijstand: Martien en Erica vinden McDonald’s ‘schandalig’ duur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV