Video: Cas Jansen acteert weer in Goede Tijden, Slechte Tijden na zwaar fietsongeluk

Video: Cas Jansen acteert weer in Goede Tijden, Slechte Tijden na zwaar fietsongeluk

De rol van Cas Jansen in Goede Tijden, Slechte Tijden moest tijdelijk worden overgenomen door een andere acteur. Jansen lag namelijk in de kreukels door een zwaar fietsongeluk. Hij liep hierbij onder meer een gebroken kaak en tanden op en moest wekenlang herstellen. Maar inmiddels gaat het een stuk beter en de acteur vertelt dat hij inmiddels weer op de set van de soap te vinden is.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Video: Cas Jansen acteert weer in <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em> na zwaar fietsongeluk De rol van Cas Jansen in Goede Tijden, Slechte Tijden moest tijdelijk worden overgenomen door een andere acteur. Jansen lag namelijk in de kreukels door een zwaar fietsongeluk. Hij liep hierbij onder meer een gebroken kaak en tanden op en moest wekenlang herstellen. Maar inmiddels gaat het een stuk beter en de acteur vertelt dat hij inmiddels weer op de set van de soap te vinden is. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Volgende week in Goede Tijden, Slechte Tijden: Merel heeft een date (video) Bekijk deze video » Deze week in GTST: De eerste scènes van Wouter als Julian (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Cas Jansen acteert weer in Goede Tijden, Slechte Tijden na zwaar fietsongeluk

Actuele video's

Meer actuele video's