Kunst achter prikkeldraad start maandag op NPO 2: bekijk de eerste beelden

Kunst achter prikkeldraad start maandag op NPO 2: bekijk de eerste beelden

Vanaf vanavond kun je kijken naar de bijzondere docuserie Kunst achter prikkeldraad. Het is bijna niet voor te stellen, maar in de concentratiekampen is tijdens de Tweede Wereldoorlog ook kunst gemaakt. Natuurlijk stonden de levens van de gevangen in het teken van honger en geweld en verbleven ze daar onder erbarmelijke omstandigheden. Toch hebben zij in die situatie mooie creaties weten voor te brengen. Journalist en schrijver Frank Westerman onderzoekt hoe dat kan en wat er allemaal is gemaakt.

Bekijk de beelden van Kunst achter prikkeldraad hieronder.

Kunst achter prikkeldraad is van maandag 16 tot en met woensdag 18 mei dagelijks rond 22.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Kunst achter prikkeldraad terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kunst achter prikkeldraad</em> start maandag op NPO 2: bekijk de eerste beelden Vanaf vanavond kun je kijken naar de bijzondere docuserie Kunst achter prikkeldraad. Het is bijna niet voor te stellen, maar in de concentratiekampen is tijdens de Tweede Wereldoorlog ook kunst gemaakt. Natuurlijk stonden de levens van de gevangen in het teken van honger en geweld en verbleven ze daar onder erbarmelijke omstandigheden. Toch hebben zij in die situatie mooie creaties weten voor te brengen. Journalist en schrijver Frank Westerman onderzoekt hoe dat kan en wat er allemaal is gemaakt. Bekijk de beelden van Kunst achter prikkeldraad hieronder. Kunst achter prikkeldraad is van maandag 16 tot en met woensdag 18 mei dagelijks rond 22.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Kunst achter prikkeldraad terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's