Boer zoekt vrouw: Karlijn ging met pruik en bril naar Jouke, ramen afgeplakt

Boer zoekt vrouw: Karlijn ging met pruik en bril naar Jouke, ramen afgeplakt

De opnames van Boer zoekt vrouw zijn al even achter de rug, maar de ontknoping was zondag pas op tv te zien. Karlijn en Jouke vertellen hoe zij hun relatie voor de buitenwereld geheim hebben weten te houden. “Als Karlijn hier kwam aanrijden, had ze meestal een pruik op. En ze heeft ook weleens een bril op. Auto verstoppen natuurlijk, want die mocht hier ook nergens zichtbaar staan.” Ook hebben ze de ramen afgeplakt en het terras afgebakend, maar gelukkig kon het verliefde stel er wel om lachen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer zoekt vrouw</em>: Karlijn ging met pruik en bril naar Jouke, ramen afgeplakt De opnames van Boer zoekt vrouw zijn al even achter de rug, maar de ontknoping was zondag pas op tv te zien. Karlijn en Jouke vertellen hoe zij hun relatie voor de buitenwereld geheim hebben weten te houden. “Als Karlijn hier kwam aanrijden, had ze meestal een pruik op. En ze heeft ook weleens een bril op. Auto verstoppen natuurlijk, want die mocht hier ook nergens zichtbaar staan.” Ook hebben ze de ramen afgeplakt en het terras afgebakend, maar gelukkig kon het verliefde stel er wel om lachen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Boer zoekt vrouw-reünie: Evert blikt terug met Yvon Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Rob was "hoteldebotel" van Wendy en Maud verhuist naar Drenthe Bekijk deze video »
BZV :
Boer zoekt vrouw: Karlijn ging met pruik en bril naar Jouke, ramen afgeplakt


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt vrouw: Karlijn ging met pruik en bril naar Jouke, ramen afgeplakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV