Weerbericht dinsdag 17 mei: zonnige perioden met kans op onweersbuien

Weerbericht dinsdag 17 mei: zonnige perioden met kans op onweersbuien

Maandag 16 mei 2022 om 17:27

Tot het weekeinde is het (zeer) warm met vanaf donderdag een toenemende kans op stevige regen- en onweersbuien. De temperaturen liggen (ruim) boven normaal met maximaal rond 23°C, in het zuidoosten mogelijk 25°C.

Bekijk het weerbericht van Weer.nl in de video onderaan of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Weerbericht <em>dinsdag 17 mei</em>: zonnige perioden met kans op onweersbuien Tot het weekeinde is het (zeer) warm met vanaf donderdag een toenemende kans op stevige regen- en onweersbuien. De temperaturen liggen (ruim) boven normaal met maximaal rond 23°C, in het zuidoosten mogelijk 25°C. Bekijk het weerbericht van Weer.nl in de video onderaan of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook RTL Nieuws: gemiddeld meer regen én vaker droogte, hoe kan dat? (video) Bekijk deze video »
Weer :

Actuele video's

Meer actuele video's