Eating with my Ex: Shirley (Ex On The Beach) clasht met ex-vriend Robin

Eating with my Ex: Shirley (Ex On The Beach) clasht met ex-vriend Robin

Ex On The Beach-gezicht Robin lijkt geen warme vriendschap te hebben overgehouden aan de relatie met zijn ex-vriendin Shirley, zo blijkt als ze tegenover elkaar plaatsnemen aan tafel in een restaurant. De twee praten tijdens het eten over hun toekomstplannen, maar dat mondt als snel uit in een pittige discussie.

Bekijk het fragment van Eating With My Ex: going Dutch, waarvan elke vrijdag een nieuwe aflevering te zien is op Discovery +, hieronder

Eating with my Ex: Shirley (<em>Ex On The Beach</em>) clasht met ex-vriend Robin Ex On The Beach-gezicht Robin lijkt geen warme vriendschap te hebben overgehouden aan de relatie met zijn ex-vriendin Shirley, zo blijkt als ze tegenover elkaar plaatsnemen aan tafel in een restaurant. De twee praten tijdens het eten over hun toekomstplannen, maar dat mondt als snel uit in een pittige discussie. Bekijk het fragment van Eating With My Ex: going Dutch, waarvan elke vrijdag een nieuwe aflevering te zien is op Discovery +, hieronder Bekijk ook Eating With My Ex: Going Dutch: Jørney confronteert Odim met vreemdgaan Bekijk deze video » Eating with my Ex: Dusty (Ex On The Beach) clasht met ex-vriendin Bekijk deze video »
Show :
Eating with my Ex: Shirley (Ex On The Beach) clasht met ex-vriend Robin

Actuele video's

Meer actuele video's