De roze supporters: voetbalfans strijden tegen homofobie in stadions

De roze supporters: voetbalfans strijden tegen homofobie in stadions

Maandag 16 mei 2022 om 17:25

Vanaf maandag kun je kijken naar het nieuwe programma De roze supporters. Deze serie volgt voetbalsupporters en hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Want helaas gaan de werelden van voetbal en homoseksualiteit nog niet altijd goed samen. Daarom organiseren ze een bijzondere actie met een Haags icoon.

Bekijk de beelden uit De roze supporters hieronder.

De serie De roze supporters is van maandag 16 tot en met donderdag 19 mei dagelijks rond 21.45 uur/22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De roze supporters terugkijken bij Gids.tv.

<em>De roze supporters</em>: voetbalfans strijden tegen homofobie in stadions Vanaf maandag kun je kijken naar het nieuwe programma De roze supporters. Deze serie volgt voetbalsupporters en hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Want helaas gaan de werelden van voetbal en homoseksualiteit nog niet altijd goed samen. Daarom organiseren ze een bijzondere actie met een Haags icoon. Bekijk de beelden uit De roze supporters hieronder. De serie De roze supporters is van maandag 16 tot en met donderdag 19 mei dagelijks rond 21.45 uur/22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De roze supporters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's