De roze supporters: voetbalfans strijden tegen homofobie in stadions

De roze supporters: voetbalfans strijden tegen homofobie in stadions

Vanaf maandag kun je kijken naar het nieuwe programma De roze supporters. Deze serie volgt voetbalsupporters en hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Want helaas gaan de werelden van voetbal en homoseksualiteit nog niet altijd goed samen. Daarom organiseren ze een bijzondere actie met een Haags icoon.

Bekijk de beelden uit De roze supporters hieronder.

De serie De roze supporters is van maandag 16 tot en met donderdag 19 mei dagelijks rond 21.45 uur/22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De roze supporters terugkijken bij Gids.tv.

<em>De roze supporters</em>: voetbalfans strijden tegen homofobie in stadions Vanaf maandag kun je kijken naar het nieuwe programma De roze supporters. Deze serie volgt voetbalsupporters en hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Want helaas gaan de werelden van voetbal en homoseksualiteit nog niet altijd goed samen. Daarom organiseren ze een bijzondere actie met een Haags icoon. Bekijk de beelden uit De roze supporters hieronder. De serie De roze supporters is van maandag 16 tot en met donderdag 19 mei dagelijks rond 21.45 uur/22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De roze supporters terugkijken bij Gids.tv. HLF8 gemist? Femke is slachtoffer van homogenezing en deelt haar verhaal Bekijk deze video » Tim den Besten bij Jinek: "Ik vond in docu een mooie visie op onze hokjes" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De roze supporters: voetbalfans strijden tegen homofobie in stadions of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV