RTL Nieuws: Noord-Korea gebruikt leger tegen snel verspreidend coronavirus

RTL Nieuws: Noord-Korea gebruikt leger tegen snel verspreidend coronavirus

<em>RTL Nieuws</em>: Noord-Korea gebruikt leger tegen snel verspreidend <em>coronavirus</em> Noord-Korea erkent voor het eerst een uitbraak van het coronavirus. In het land spreekt men over de verspreiding van een 'mysterieuze koorts'. Leider Kim-Jong Un heeft een lockdown ingesteld om de verspreiding tegen te gaan. Om de distributie van medicijnen in de hoofdstad Pyongyang in goede banen te leiden is zelfs het Noord-Koreaanse leger ingezet. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Dit heeft de coronapandemie ons de afgelopen twee jaar heeft gebracht Bekijk deze video » Op1 gemist? Kabinet voorstander van omgooien schoolvakanties vanwege coronapiek Bekijk deze video »
Buitenland :
RTL Nieuws: Noord-Korea gebruikt leger tegen snel verspreidend coronavirus

Noord-Korea erkent voor het eerst een uitbraak van het coronavirus. In het land spreekt men over de verspreiding van een 'mysterieuze koorts'. Leider Kim-Jong Un heeft een lockdown ingesteld om de verspreiding tegen te gaan. Om de distributie van medicijnen in de hoofdstad Pyongyang in goede banen te leiden is zelfs het Noord-Koreaanse leger ingezet.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV