Video: Nederland verdeeld over terugkeer Johan Derksen en Vandaag Inside

Video: Nederland verdeeld over terugkeer Johan Derksen en Vandaag Inside

Twee weken nadat Vandaag Inside vanwege de enorme 'kaarsrel' van televisie verdween is het praatprogramma vanaf vanavond alweer terug - mét Johan Derksen. Maar zit Nederland eigenlijk nog wel te wachten op het omstreden programma?

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Nederland verdeeld over terugkeer <em>Johan Derksen</em> en <em>Vandaag Inside</em> Twee weken nadat Vandaag Inside vanwege de enorme 'kaarsrel' van televisie verdween is het praatprogramma vanaf vanavond alweer terug - mét Johan Derksen. Maar zit Nederland eigenlijk nog wel te wachten op het omstreden programma? Tekst gaat verder onder de video. Nederland verdeeldJohan zei dat hij een halve eeuw geleden een bewusteloze vrouw had gepenetreerd met een kaars, maar dat lijkt Nederland alweer vergeten te zijn. Het merendeel van de respondenten is blij met de terugkeer van het programma: "Bij Johan weet je: what you see, is what you get!" Vandaag Inside is vanaf maandag 16 mei weer elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Albert Verlinde onthult in Shownieuws: "Vandaag Inside gaat twee weken langer door" Bekijk deze video » Vandaag Inside: gaat Angela de Jong ook weer aanschuiven? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nederland verdeeld
Johan zei dat hij een halve eeuw geleden een bewusteloze vrouw had gepenetreerd met een kaars, maar dat lijkt Nederland alweer vergeten te zijn. Het merendeel van de respondenten is blij met de terugkeer van het programma: "Bij Johan weet je: what you see, is what you get!"

Vandaag Inside is vanaf maandag 16 mei weer elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's