Zien: Dit kunnen we verwachten van de jubileumviering van Queen Elizabeth

Zien: Dit kunnen we verwachten van de jubileumviering van Queen Elizabeth

In Groot-Brittannië hebben ze het er al maanden over: het platina jubileum van de 96-jarige Queen Elizabeth. Nog een dikke twee weken wachten en dan is het eindelijk zo ver, maar waar kunnen we ons eigenlijk op gaan verheugen?

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit kunnen we verwachten van de <em>jubileumviering</em> van <em>Queen Elizabeth</em> In Groot-Brittannië hebben ze het er al maanden over: het platina jubileum van de 96-jarige Queen Elizabeth. Nog een dikke twee weken wachten en dan is het eindelijk zo ver, maar waar kunnen we ons eigenlijk op gaan verheugen? Tekst gaat verder onder de video. Jubileumviering Queen ElizabethDe Queen is erg geliefd in Groot-Brittannië en daarom gunnen ze haar ook een groot feest vol festiviteiten. Anne Saenen is correspondent Verenigd Koninkrijk en laat in RTL Boulevard zien dat London wordt voorbereid op de grote dag: "Alles moet helemaal op orde zijn voor het feestweekend van volgende maand." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Cas Jansen acteert weer in Goede Tijden, Slechte Tijden na zwaar fietsongeluk Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Karlijn ging met pruik en bril naar Jouke, ramen afgeplakt Bekijk deze video » Video: Songfestival-winnaar Kalush Orchestra weer terug in Oekraïne Bekijk deze video » Video: Ilse DeLange totaal verrast door Lifetime Achievement Award Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Miljuschka Witzenhausen vertelt hoe je roomijs kunt maken (video) Bekijk deze video » Styliste Roos blikt vooruit op Kopen Zonder Kijken: 'Wensenlijst steeds langer' (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Dit kunnen we verwachten van de jubileumviering van Queen Elizabeth

Jubileumviering Queen Elizabeth
De Queen is erg geliefd in Groot-Brittannië en daarom gunnen ze haar ook een groot feest vol festiviteiten. Anne Saenen is correspondent Verenigd Koninkrijk en laat in RTL Boulevard zien dat London wordt voorbereid op de grote dag: "Alles moet helemaal op orde zijn voor het feestweekend van volgende maand."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit kunnen we verwachten van de jubileumviering van Queen Elizabeth of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV