Zien: Dit kunnen we verwachten van de jubileumviering van Queen Elizabeth

Zien: Dit kunnen we verwachten van de jubileumviering van Queen Elizabeth

Maandag 16 mei 2022 om 20:58

In Groot-Brittannië hebben ze het er al maanden over: het platina jubileum van de 96-jarige Queen Elizabeth. Nog een dikke twee weken wachten en dan is het eindelijk zo ver, maar waar kunnen we ons eigenlijk op gaan verheugen?

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit kunnen we verwachten van de <em>jubileumviering</em> van <em>Queen Elizabeth</em> In Groot-Brittannië hebben ze het er al maanden over: het platina jubileum van de 96-jarige Queen Elizabeth. Nog een dikke twee weken wachten en dan is het eindelijk zo ver, maar waar kunnen we ons eigenlijk op gaan verheugen? Tekst gaat verder onder de video. Jubileumviering Queen ElizabethDe Queen is erg geliefd in Groot-Brittannië en daarom gunnen ze haar ook een groot feest vol festiviteiten. Anne Saenen is correspondent Verenigd Koninkrijk en laat in RTL Boulevard zien dat London wordt voorbereid op de grote dag: "Alles moet helemaal op orde zijn voor het feestweekend van volgende maand." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Dit kunnen we verwachten van de jubileumviering van Queen Elizabeth

Jubileumviering Queen Elizabeth
De Queen is erg geliefd in Groot-Brittannië en daarom gunnen ze haar ook een groot feest vol festiviteiten. Anne Saenen is correspondent Verenigd Koninkrijk en laat in RTL Boulevard zien dat London wordt voorbereid op de grote dag: "Alles moet helemaal op orde zijn voor het feestweekend van volgende maand."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's