Styliste Roos blikt vooruit op Kopen Zonder Kijken: 'Wensenlijst steeds langer' (video)

Styliste Roos blikt vooruit op Kopen Zonder Kijken: 'Wensenlijst steeds langer' (video)

Maandag 16 mei 2022 om 20:07

Styliste Roos blikt vooruit op <em>Kopen Zonder Kijken</em>: 'Wensenlijst steeds langer' (video) Wie koopt er nou een huis zonder het te hebben gezien? Toen het RTL4-programma Kopen Zonder Kijken ruim drie jaar geleden begon, werden de kandidaten voor gek verklaard. Toch bleek het programma een gat in de woningmarkt en kandidaten blijven zich aan de lopende band aanmelden, weet RTL Boulevard. Maandagavond begint het nieuwe seizoen en met die huizenmarkt van dit moment staan de makers keer op keer voor een enorme uitdaging. Styliste Roos Reedijk blikt vooruit in RTL Boulevard. 'De wensenlijstjes van de deelnemers wordt steeds langer. (...) Het is iedere keer weer een uitdaging.' Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 16 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Styliste Roos blikt vooruit op Kopen Zonder Kijken: 'Wensenlijst steeds langer' (video)

Wie koopt er nou een huis zonder het te hebben gezien? Toen het RTL4-programma Kopen Zonder Kijken ruim drie jaar geleden begon, werden de kandidaten voor gek verklaard. Toch bleek het programma een gat in de woningmarkt en kandidaten blijven zich aan de lopende band aanmelden, weet RTL Boulevard. Maandagavond begint het nieuwe seizoen en met die huizenmarkt van dit moment staan de makers keer op keer voor een enorme uitdaging. Styliste Roos Reedijk blikt vooruit in RTL Boulevard. 'De wensenlijstjes van de deelnemers wordt steeds langer. (...) Het is iedere keer weer een uitdaging.'

Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is vanaf maandag 16 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's