Khaild & Sophie gemist? Roze voetbalsupporters hand in hand tegen homofobie

Khaild & Sophie gemist? Roze voetbalsupporters hand in hand tegen homofobie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khaild &amp; Sophie</em> gemist? <em>Roze voetbalsupporters</em> hand in hand tegen homofobie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Roze supporters zijn vóór hun favoriete voetbalclub en tégen homofobie. Leden van de Roze Règâhs (ADO Den Haag) en de Roze Kameraden (Feyenoord) vertellen bij Khalid & Sophie over hun doel: "Wij zijn LHBT en wij hebben een supportersvereniging met onze eigen feestjes. En dat is geaccepteerd door de anderen." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. De serie De roze supporters is van maandag 16 tot en met donderdag 19 mei dagelijks rond 21.45 uur/22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De roze supporters terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khaild & Sophie gemist? Roze voetbalsupporters hand in hand tegen homofobie

Roze supporters zijn vóór hun favoriete voetbalclub en tégen homofobie. Leden van de Roze Règâhs (ADO Den Haag) en de Roze Kameraden (Feyenoord) vertellen bij Khalid & Sophie over hun doel: "Wij zijn LHBT en wij hebben een supportersvereniging met onze eigen feestjes. En dat is geaccepteerd door de anderen."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. De serie De roze supporters is van maandag 16 tot en met donderdag 19 mei dagelijks rond 21.45 uur/22.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van De roze supporters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's