Slotaflevering Chateau Bijstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Chateau Bijstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Chateau Bijstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Meilandjes zijn echte luxepaarden, dus houden ze een maand op bijstandsniveau leven wel vol? Die vraag brandde op ieders lippen voor de start van Chateau Bijstand. Vanavond is de laatste aflevering te zien op SBS6. Ups en downsHet was een maand vol ups en downs voor de Meilandjes. Er werd volop geklaagd - over het budget, het huis, het eten en allerlei andere zaken - maar op andere momenten zetten Martien, Erica en Maxime er juist flink de schouders onder. De maand werd bovendien een stuk leuker door een huwelijksaanzoek van Leroy aan Maxime. TerugblikkenIn de laatste aflevering is te zien hoe Maxime positief getest wordt op corona en dus niet aanwezig kan zijn bij het grote evenement om de nieuwe donateurs van Stichting Babyspullen te bedanken. De maand in de bijstand zit erop, de familie maakt mensen uit de buurt blij met de spullen uit hun tijdelijke huis en blikken terug op hun tijd in de bijstand. :[broadcast:videos](ids:"450341,448000" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Meilandjes zijn echte luxepaarden, dus houden ze een maand op bijstandsniveau leven wel vol? Die vraag brandde op ieders lippen voor de start van Chateau Bijstand. Vanavond is de laatste aflevering te zien op SBS6.

Ups en downs
Het was een maand vol ups en downs voor de Meilandjes. Er werd volop geklaagd - over het budget, het huis, het eten en allerlei andere zaken - maar op andere momenten zetten Martien, Erica en Maxime er juist flink de schouders onder. De maand werd bovendien een stuk leuker door een huwelijksaanzoek van Leroy aan Maxime.

Terugblikken
In de laatste aflevering is te zien hoe Maxime positief getest wordt op corona en dus niet aanwezig kan zijn bij het grote evenement om de nieuwe donateurs van Stichting Babyspullen te bedanken. De maand in de bijstand zit erop, de familie maakt mensen uit de buurt blij met de spullen uit hun tijdelijke huis en blikken terug op hun tijd in de bijstand.

:[broadcast:videos](ids:"450341,448000" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV