Johan Derksen steekt middelvinger op in Vandaag Inside: ‘Hypocriete klootzakken!’ (video)

Johan Derksen steekt middelvinger op in Vandaag Inside: ‘Hypocriete klootzakken!’ (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Twee weken nadat Vandaag Inside vanwege de enorme 'kaarsrel' van televisie verdween is het praatprogramma vanaf vanavond alweer terug - mét Johan Derksen. En die is niet van plan zijn excuses aan te bieden.

Lees verder onder de video.

Johan Derksen steekt middelvinger op in <em>Vandaag Inside</em>: ‘Hypocriete klootzakken!’ (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Twee weken nadat Vandaag Inside vanwege de enorme 'kaarsrel' van televisie verdween is het praatprogramma vanaf vanavond alweer terug - mét Johan Derksen. En die is niet van plan zijn excuses aan te bieden. Lees verder onder de video. ’Hypocriete klootzakken’‘Ik ben gestopt toen ik de indruk kreeg dat Talpa niet achter ons stond.’ Johan Derksen doelt daarmee op het persbericht van de zender waarin stond dat Derksen zijn excuses zou aanbieden. ‘Ik was er even goed zat van.’ Daarna stak Derksen zijn middelvinger op naar de ‘woke-gemeenschap’ en later in de uitzending noemde hij de critici ‘hypocriete klootzakken’. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

’Hypocriete klootzakken’
‘Ik ben gestopt toen ik de indruk kreeg dat Talpa niet achter ons stond.’ Johan Derksen doelt daarmee op het persbericht van de zender waarin stond dat Derksen zijn excuses zou aanbieden. ‘Ik was er even goed zat van.’ Daarna stak Derksen zijn middelvinger op naar de ‘woke-gemeenschap’ en later in de uitzending noemde hij de critici ‘hypocriete klootzakken’.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV