Rob de Wijk in Op1 over lidmaatschap Finland van de NAVO: 'Vernedering voor Poetin'

Rob de Wijk in Op1 over lidmaatschap Finland van de NAVO: 'Vernedering voor Poetin'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Rob de Wijk in <em>Op1</em> over lidmaatschap Finland van de NAVO: 'Vernedering voor Poetin' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Rusland noemt de plannen van Zweden en Finland om lid te worden van de NAVO ‘een zwaarwegende fout met verstrekkende gevolgen.’ Defensiespecialist Rob de Wijk schoof aan bij Op1 om zijn verwachtingen te delen: 'Dat zou voor Poetin een vernedering van jewelste zijn.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Fotograaf Eddy van Wessel zat een maand in Charkov: 'Aan puin geschoten' Bekijk deze video » Marcia Luyten in Op1 over terugkeer Vandaag Inside: 'Derksen is een dinosaurus' (video) Bekijk deze video » Lilian Marijnissen in Op1 over handelen Sigrid Kaag in MeToo-zaak: 'Beetje discutabel' Bekijk deze video »
Talkshow :
Rob de Wijk in Op1 over lidmaatschap Finland van de NAVO: 'Vernedering voor Poetin'

Rusland noemt de plannen van Zweden en Finland om lid te worden van de NAVO ‘een zwaarwegende fout met verstrekkende gevolgen.’ Defensiespecialist Rob de Wijk schoof aan bij Op1 om zijn verwachtingen te delen: 'Dat zou voor Poetin een vernedering van jewelste zijn.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rob de Wijk in Op1 over lidmaatschap Finland van de NAVO: 'Vernedering voor Poetin' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV