Op1 gemist? Fotograaf Eddy van Wessel zat een maand in Charkov: 'Aan puin geschoten'

Op1 gemist? Fotograaf Eddy van Wessel zat een maand in Charkov: 'Aan puin geschoten'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Fotograaf <em>Eddy van Wessel</em> zat een maand in Charkov: 'Aan puin geschoten' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Fotograaf Eddy van Wessel is te gast in Op1. Hij zat bijna een maand in Charkov en in de uitzending laat hij een deel van zijn foto's zien. 'In het begin zag ik een stad in stress. (...) In deze oorlog is heel weinig verboden als het erop aankomt.' Van Wessel vertelt over hoe de stad aan puin is geschoten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Rob de Wijk in Op1 over lidmaatschap Finland van de NAVO: 'Vernedering voor Poetin' Bekijk deze video » Marcia Luyten in Op1 over terugkeer Vandaag Inside: 'Derksen is een dinosaurus' (video) Bekijk deze video » Lilian Marijnissen in Op1 over handelen Sigrid Kaag in MeToo-zaak: 'Beetje discutabel' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Fotograaf Eddy van Wessel zat een maand in Charkov: 'Aan puin geschoten'

Fotograaf Eddy van Wessel is te gast in Op1. Hij zat bijna een maand in Charkov en in de uitzending laat hij een deel van zijn foto's zien. 'In het begin zag ik een stad in stress. (...) In deze oorlog is heel weinig verboden als het erop aankomt.' Van Wessel vertelt over hoe de stad aan puin is geschoten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Fotograaf Eddy van Wessel zat een maand in Charkov: 'Aan puin geschoten' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV