Lilian Marijnissen in Op1 over handelen Sigrid Kaag in MeToo-zaak: 'Beetje discutabel'

Lilian Marijnissen in Op1 over handelen Sigrid Kaag in MeToo-zaak: 'Beetje discutabel'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Lilian Marijnissen in <em>Op1</em> over handelen Sigrid Kaag in <em>MeToo</em>-zaak: 'Beetje discutabel' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. SP-leider Lilian Marijnissen was te gast in Op1. Daar werd ze ook even bevraagd over de rol van Sigrid Kaag in de affaire rond het grensoverschrijdend gedrag binnen D66. Marijnissen: 'Als je zelf een grote broek aantrekt, moet je zorgen dat je ook de boel op orde hebt. (...) Beetje discutabel.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Rob de Wijk in Op1 over lidmaatschap Finland van de NAVO: 'Vernedering voor Poetin' Bekijk deze video » Op1 gemist? Fotograaf Eddy van Wessel zat een maand in Charkov: 'Aan puin geschoten' Bekijk deze video » Marcia Luyten in Op1 over terugkeer Vandaag Inside: 'Derksen is een dinosaurus' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Lilian Marijnissen in Op1 over handelen Sigrid Kaag in MeToo-zaak: 'Beetje discutabel'

SP-leider Lilian Marijnissen was te gast in Op1. Daar werd ze ook even bevraagd over de rol van Sigrid Kaag in de affaire rond het grensoverschrijdend gedrag binnen D66. Marijnissen: 'Als je zelf een grote broek aantrekt, moet je zorgen dat je ook de boel op orde hebt. (...) Beetje discutabel.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lilian Marijnissen in Op1 over handelen Sigrid Kaag in MeToo-zaak: 'Beetje discutabel' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV