Johan Derksen sloopt Sigrid Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!"

Johan Derksen sloopt Sigrid Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!"

Dinsdag 17 mei 2022 om 08:13

Johan Derksen liet bij zijn terugkeer op televisie werkelijk geen spaan heel van D66-leider Sigrid Kaag. Die vond het een goede zaak dat Vandaag Inside van de buis werd gehaald, want ze had "vernomen" dat het programma is ontstaan uit een voetbalprogrammaatje - en daardoor begreep ze wel dat het zo uit de hand kon lopen. Derksen heeft een duidelijke mening over Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> sloopt Sigrid Kaag: &quot;Wat ben je toch een smerige arrogante <em>trut</em>!&quot; Johan Derksen liet bij zijn terugkeer op televisie werkelijk geen spaan heel van D66-leider Sigrid Kaag. Die vond het een goede zaak dat Vandaag Inside van de buis werd gehaald, want ze had "vernomen" dat het programma is ontstaan uit een voetbalprogrammaatje - en daardoor begreep ze wel dat het zo uit de hand kon lopen. Derksen heeft een duidelijke mening over Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. "Ik ga er godverdomme weer zitten"Derksen vertelt dat hij na het stoppen van Vandaag Inside werd overladen met brieven, bloemen, sigaren en stropdassen. "En kaarsen?" wil Heleen van Royen weten. "Ja, want daar waren we thuis doorheen," aldus Derksen. Hij ontdekte dat de mensen die vóór VI zijn een veel grotere groep vormen dan het clubje dat ze van de buis wil hebben. Er is echter maar één vrouw die Derksen heeft doen besluiten: "Ik ga er godverdomme weer zitten," en dat was Kaag. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

"Ik ga er godverdomme weer zitten"
Derksen vertelt dat hij na het stoppen van Vandaag Inside werd overladen met brieven, bloemen, sigaren en stropdassen. "En kaarsen?" wil Heleen van Royen weten. "Ja, want daar waren we thuis doorheen," aldus Derksen. Hij ontdekte dat de mensen die vóór VI zijn een veel grotere groep vormen dan het clubje dat ze van de buis wil hebben. Er is echter maar één vrouw die Derksen heeft doen besluiten: "Ik ga er godverdomme weer zitten," en dat was Kaag.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's