Johan Derksen sloopt Sigrid Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!"

Johan Derksen sloopt Sigrid Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!"

Johan Derksen liet bij zijn terugkeer op televisie werkelijk geen spaan heel van D66-leider Sigrid Kaag. Die vond het een goede zaak dat Vandaag Inside van de buis werd gehaald, want ze had "vernomen" dat het programma is ontstaan uit een voetbalprogrammaatje - en daardoor begreep ze wel dat het zo uit de hand kon lopen. Derksen heeft een duidelijke mening over Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> sloopt Sigrid Kaag: &quot;Wat ben je toch een smerige arrogante <em>trut</em>!&quot; Johan Derksen liet bij zijn terugkeer op televisie werkelijk geen spaan heel van D66-leider Sigrid Kaag. Die vond het een goede zaak dat Vandaag Inside van de buis werd gehaald, want ze had "vernomen" dat het programma is ontstaan uit een voetbalprogrammaatje - en daardoor begreep ze wel dat het zo uit de hand kon lopen. Derksen heeft een duidelijke mening over Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. "Ik ga er godverdomme weer zitten"Derksen vertelt dat hij na het stoppen van Vandaag Inside werd overladen met brieven, bloemen, sigaren en stropdassen. "En kaarsen?" wil Heleen van Royen weten. "Ja, want daar waren we thuis doorheen," aldus Derksen. Hij ontdekte dat de mensen die vóór VI zijn een veel grotere groep vormen dan het clubje dat ze van de buis wil hebben. Er is echter maar één vrouw die Derksen heeft doen besluiten: "Ik ga er godverdomme weer zitten," en dat was Kaag. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen steekt middelvinger op in Vandaag Inside: ‘Hypocriete klootzakken!’ (video) Bekijk deze video » Wilfred Genee in Vandaag Inside over 'kaarsrel': 'Vervelend voor mijn kinderen' (video) Bekijk deze video » Heleen van Royen wil terugkeren in Vandaag Inside: "Ordinair, seks? Graag!" Bekijk deze video » Heleen van Royen in Vandaag Inside: 'Nieuw concept, we gaan naar elkaar luisteren' Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Ik ga er godverdomme weer zitten"
Derksen vertelt dat hij na het stoppen van Vandaag Inside werd overladen met brieven, bloemen, sigaren en stropdassen. "En kaarsen?" wil Heleen van Royen weten. "Ja, want daar waren we thuis doorheen," aldus Derksen. Hij ontdekte dat de mensen die vóór VI zijn een veel grotere groep vormen dan het clubje dat ze van de buis wil hebben. Er is echter maar één vrouw die Derksen heeft doen besluiten: "Ik ga er godverdomme weer zitten," en dat was Kaag.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen sloopt Sigrid Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV