Shownieuws-tafel lacht demonstranten bij Vandaag Inside uit: "Aandachtvragerij"

Shownieuws-tafel lacht demonstranten bij Vandaag Inside uit: "Aandachtvragerij"

Vandaag Inside keerde maandagavond terug op televisie met bijna 1,5 miljoen kijkers, maar hier was niet iedereen het mee eens. Er stonden welgeteld elf mensen bij de studio te demonstreren tegen de terugkeer van het praatprogramma met Johan Derksen. Er wordt hartelijk om gelachen aan de tafel van Shownieuws: "Aandachtvragerij."

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>-tafel lacht demonstranten bij <em>Vandaag Inside</em> uit: &quot;Aandachtvragerij&quot; Vandaag Inside keerde maandagavond terug op televisie met bijna 1,5 miljoen kijkers, maar hier was niet iedereen het mee eens. Er stonden welgeteld elf mensen bij de studio te demonstreren tegen de terugkeer van het praatprogramma met Johan Derksen. Er wordt hartelijk om gelachen aan de tafel van Shownieuws: "Aandachtvragerij." Lees verder onder de video. SarcasmeDe beelden van de demonstranten worden met het nodige sarcasme onthaald door de showbizz-kenners: "Zo, het ziet zwart van de mensen!" Volgens Guido den Aantrekker is het typisch Nederlands dat er weer een klein clubje voor de studio staat om te demonstreren, maar Ronald Molendijk is al lang blij dat het überhaupt kan: "Er zijn landen waar je, als je alleen maar een bordje omhoog steekt, al vijftig jaar in de gevangenis zit." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen steekt middelvinger op in Vandaag Inside: ‘Hypocriete klootzakken!’ (video) Bekijk deze video » Johan Derksen sloopt Sigrid Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sarcasme
De beelden van de demonstranten worden met het nodige sarcasme onthaald door de showbizz-kenners: "Zo, het ziet zwart van de mensen!" Volgens Guido den Aantrekker is het typisch Nederlands dat er weer een klein clubje voor de studio staat om te demonstreren, maar Ronald Molendijk is al lang blij dat het überhaupt kan: "Er zijn landen waar je, als je alleen maar een bordje omhoog steekt, al vijftig jaar in de gevangenis zit."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws-tafel lacht demonstranten bij Vandaag Inside uit: "Aandachtvragerij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV