Dwars door de Lage Landen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dwars door de Lage Landen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dwars door de Lage Landen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een korte afwezigheid (in verband met de Dodenherdenking en de documentaire Onze eeuwige strijd tegen het water) is Dwars door de Lage Landen vanavond weer terug op NPO 2 met de voorlaatste aflevering, waarin Arnout Hauben en zijn vrienden de Achterhoek en Salland doorkruisen. NedersaksischArnout, Ruben en Philippe komen aan in de Achterhoek, de streek in het zuidoosten van Gelderland. In het plaatsje Gaanderen wacht hen een warm welkom door een muzikant, die een lied in het Nedersaksisch voor ze zingt. In Laren gaan ze op de koffie bij een barones die haar jeugd doorbracht op kasteel Verwolde. MotorcrossOp de Sallandse Heuvelrug heeft Arnout een ontmoeting met herderin Suzanne op de planning staan. Ze besloot haar flat op tien hoog in de Bijlmer in te ruilen voor een leven dicht bij de natuur. Minder rustig gaat het eraan toe in Hellendoorn, waar het drietal terecht komt op een oerend harde motorcross. :[broadcast:videos](ids:"451837,340680" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Na een korte afwezigheid (in verband met de Dodenherdenking en de documentaire Onze eeuwige strijd tegen het water) is Dwars door de Lage Landen vanavond weer terug op NPO 2 met de voorlaatste aflevering, waarin Arnout Hauben en zijn vrienden de Achterhoek en Salland doorkruisen.

Nedersaksisch
Arnout, Ruben en Philippe komen aan in de Achterhoek, de streek in het zuidoosten van Gelderland. In het plaatsje Gaanderen wacht hen een warm welkom door een muzikant, die een lied in het Nedersaksisch voor ze zingt. In Laren gaan ze op de koffie bij een barones die haar jeugd doorbracht op kasteel Verwolde.

Motorcross
Op de Sallandse Heuvelrug heeft Arnout een ontmoeting met herderin Suzanne op de planning staan. Ze besloot haar flat op tien hoog in de Bijlmer in te ruilen voor een leven dicht bij de natuur. Minder rustig gaat het eraan toe in Hellendoorn, waar het drietal terecht komt op een oerend harde motorcross.

:[broadcast:videos](ids:"451837,340680" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's