Beau van Erven Dorens is bang voor Poetin, kan Wopke Hoekstra hem geruststellen?

Beau van Erven Dorens is bang voor Poetin, kan Wopke Hoekstra hem geruststellen?

Beau van Erven Dorens gaf maandagavond eerlijk toe bang te worden van de taal die Vladimir Poetin soms uitslaat. De Russische president vindt dat zijn land moet reageren als de militaire infrastructuur van de NAVO wordt uitgebreid - lees: het stationeren van materieel en soldaten in de mogelijke nieuwe NAVO-staten Finland en Zweden.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau van Erven Dorens</em> is bang voor Poetin, kan <em>Wopke Hoekstra</em> hem geruststellen? Beau van Erven Dorens gaf maandagavond eerlijk toe bang te worden van de taal die Vladimir Poetin soms uitslaat. De Russische president vindt dat zijn land moet reageren als de militaire infrastructuur van de NAVO wordt uitgebreid - lees: het stationeren van materieel en soldaten in de mogelijke nieuwe NAVO-staten Finland en Zweden. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. HoekstraWopke Hoekstra, de minister voor Buitenlandse Zaken, zit aan tafel bij de talkshow en doet een poging om de presentator gerust te stellen. Volgens hem is de reactie van Poetin niet verrassend en zelfs verwacht door het Westen en het militaire bondgenootschap. Overigens is Hoekstra wél uitgesproken over de "volstrekt ongerechtvaardigde oorlog" die de Russen zijn begonnen en de soldaten die "enorm tekeer zijn gegaan" in Oekraïne. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau van Erven Dorens is bang voor Poetin, kan Wopke Hoekstra hem geruststellen?

Hoekstra
Wopke Hoekstra, de minister voor Buitenlandse Zaken, zit aan tafel bij de talkshow en doet een poging om de presentator gerust te stellen. Volgens hem is de reactie van Poetin niet verrassend en zelfs verwacht door het Westen en het militaire bondgenootschap. Overigens is Hoekstra wél uitgesproken over de "volstrekt ongerechtvaardigde oorlog" die de Russen zijn begonnen en de soldaten die "enorm tekeer zijn gegaan" in Oekraïne.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's