Zoektocht in Kopen zonder kijken blijkt onmogelijk: "Resetten, of we kappen ermee"

Zoektocht in Kopen zonder kijken blijkt onmogelijk: "Resetten, of we kappen ermee"

Zoektocht in <em>Kopen zonder kijken</em> blijkt onmogelijk: &quot;Resetten, of we kappen ermee&quot; In de oververhitte huizenmarkt is het ook voor makelaar Alex van Keulen en bouwkundige Bob Sikkes in Kopen zonder kijken een enorme klus om de juiste woning te vinden voor Casper en Vera. Na een zoektocht van maar liefst acht maanden nodigen ze het stel uit op kantoor om eens van gedachten te wisselen. Voice-over Martijn Krabbé kondigt al aan dat er iets radicaal moet veranderen: "Resetten, of we kappen ermee en geven de opdracht terug." Van Keulen en Sikkes hebben veertig keer een woning gezocht en tien keer een bod gedaan, maar zijn altijd flink overboden. Wat nu? Bekijk het fragment uit Kopen zonder kijken hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zoektocht in Kopen zonder kijken blijkt onmogelijk: "Resetten, of we kappen ermee"
Dinsdag 17 mei 2022 om 09:40

In de oververhitte huizenmarkt is het ook voor makelaar Alex van Keulen en bouwkundige Bob Sikkes in Kopen zonder kijken een enorme klus om de juiste woning te vinden voor Casper en Vera. Na een zoektocht van maar liefst acht maanden nodigen ze het stel uit op kantoor om eens van gedachten te wisselen. Voice-over Martijn Krabbé kondigt al aan dat er iets radicaal moet veranderen: "Resetten, of we kappen ermee en geven de opdracht terug." Van Keulen en Sikkes hebben veertig keer een woning gezocht en tien keer een bod gedaan, maar zijn altijd flink overboden. Wat nu?

Bekijk het fragment uit Kopen zonder kijken hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's