Zoektocht in Kopen zonder kijken blijkt onmogelijk: "Resetten, of we kappen ermee"

Zoektocht in Kopen zonder kijken blijkt onmogelijk: "Resetten, of we kappen ermee"

Zoektocht in <em>Kopen zonder kijken</em> blijkt onmogelijk: &quot;Resetten, of we kappen ermee&quot; In de oververhitte huizenmarkt is het ook voor makelaar Alex van Keulen en bouwkundige Bob Sikkes in Kopen zonder kijken een enorme klus om de juiste woning te vinden voor Casper en Vera. Na een zoektocht van maar liefst acht maanden nodigen ze het stel uit op kantoor om eens van gedachten te wisselen. Voice-over Martijn Krabbé kondigt al aan dat er iets radicaal moet veranderen: "Resetten, of we kappen ermee en geven de opdracht terug." Van Keulen en Sikkes hebben veertig keer een woning gezocht en tien keer een bod gedaan, maar zijn altijd flink overboden. Wat nu? Bekijk het fragment uit Kopen zonder kijken hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken vanaf 16 mei bij RTL 4: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: huizenjacht Casper en Vera lijkt kansloos verhaal te worden Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: ‘Vera kan haar jonge leven nog niet loslaten’ Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: Vera en Casper zien eindresultaat Bekijk deze video »
TV :
Zoektocht in Kopen zonder kijken blijkt onmogelijk: "Resetten, of we kappen ermee"

In de oververhitte huizenmarkt is het ook voor makelaar Alex van Keulen en bouwkundige Bob Sikkes in Kopen zonder kijken een enorme klus om de juiste woning te vinden voor Casper en Vera. Na een zoektocht van maar liefst acht maanden nodigen ze het stel uit op kantoor om eens van gedachten te wisselen. Voice-over Martijn Krabbé kondigt al aan dat er iets radicaal moet veranderen: "Resetten, of we kappen ermee en geven de opdracht terug." Van Keulen en Sikkes hebben veertig keer een woning gezocht en tien keer een bod gedaan, maar zijn altijd flink overboden. Wat nu?

Bekijk het fragment uit Kopen zonder kijken hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zoektocht in Kopen zonder kijken blijkt onmogelijk: "Resetten, of we kappen ermee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV