Beau gemist? Personeelstekort zorgt voor dichte tunnels en onbevoegde leraren

Beau gemist? Personeelstekort zorgt voor dichte tunnels en onbevoegde leraren

Beau spreekt met een theaterdirectrice en de leraar van het jaar over de enorme personeelstekorten. Ze zorgen voor kleine en grote problemen, waaronder dichte tunnels, gesloten horeca en scholen waar onbevoegde leraren de gaten vullen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Personeelstekort zorgt voor dichte tunnels en onbevoegde leraren Beau spreekt met een theaterdirectrice en de leraar van het jaar over de enorme personeelstekorten. Ze zorgen voor kleine en grote problemen, waaronder dichte tunnels, gesloten horeca en scholen waar onbevoegde leraren de gaten vullen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau van Erven Dorens is bang voor Poetin, kan Wopke Hoekstra hem geruststellen? Bekijk deze video » Beau gemist? Wopke Hoekstra over belang van zijn bezoek aan Oekraïne Bekijk deze video » LuckyTV: 'Elon Musk might buy NATO' Bekijk deze video » Beau gemist? Personeelstekort mede omdat werken niet loont Bekijk deze video »
TV :
Beau gemist? Personeelstekort zorgt voor dichte tunnels en onbevoegde leraren


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Personeelstekort zorgt voor dichte tunnels en onbevoegde leraren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV